STICHTING MOON BIKES & COFFEE

Stichting Moon Bikes & Coffee is opgericht eind 2016 door 4 enthousiaste motorrijders om een groep vrijwilligers bij elkaar te brengen die speciale zijspannen bouwen, onderhouden en berijden om mensen met een beperking een mooie dag te bezorgen.

Onze Moonbikers

in het zonnetje gezet
Ynze

Oprichter/Bestuur

Bezig in de achtergrond om de stichting draaiende te houden zodat de vrijiwlligers zich kunnen focussen op ons doel. Wanneer het kan rij ik graag mee om een ander een mooie dag en herinnering te bezorgen.

Mathijs

Vrijwilliger

Ervaring met werken in de zorg en motorrijden kan ik deze mooi combineren en inzetten bij de mooie ritten van MB&C.

Marc

Bestuur

Vanaf de oprichting betrokken en verzorg de huisstijl van de stichting. Inmiddels al menig ritten gereden voor ons goed doel.


Luc

Vrijwilliger

Ervaring met werken in de zorg en motorrijden kan ik deze mooi combineren bij ons goed doel.

Ronald

Vrijwilliger

Eerder in het bestuur gezeten en een stapje terug gedaan. Sta voor hun klaar wanneer het echt nodig is en kijk uit naar de bouw van het volgend speciaal zijspan.

Peter

Vrijwilliger

Al menig jaren betrokken bij het goed doel en kan vanuit mijn werk als kok zo nu en dan de buikjes vullen van de vrijwilligers.

Op deze pagina:

Onze doelstellingen

Beleidsplan

MB&C gaat voor een MEERJARENbeleid

 

Hieronder ons beleidsplan in pdf om te bekijken:

BELEIDSPLAN MB&C

En als presentatie:

Jaarverslag

Stichting Moon Bikes & Coffee werft fondsen die ten goede komen aan het bouwen, onderhouden en berijden van hun zijspannen.

Met de tot nu toe jaarlijkse bijdrage proberen wij gratis met onze doelgroep te kunnen rijden en donaties uit akties en projecten worden gereserveerd voor de bouw van het volgend speciaal zijspan.

Wij zullen ten alle tijden transparant blijven en zeer scherp en kritisch zijn op onze investeringen en kosten. In onze jaarverslagen zijn de financiële gegevens opgenomen.

Pers

Hier treft u ons media pack aan om te gebruiken ons initiatief te promoten! Drukwerk is ontworpen door Marc Hurkens van MARCAND.

Tekst
Moon Bikes & Coffee is een stichting waar door stoere vrijwilligers van het type ‘ruwe bolster, blanke pit’ speciale zijspannen worden gebouwd. Ook zorgen de vrijwilligers voor het onderhoud en zijn ze motorrijder bij de zeer gewaardeerde ritten. Kinderen, maar ook volwassenen, met een zware lichamelijke beperking zijn vaak aan een elektrische rolstoel gekluisterd. Ze kunnen zelden van uitstapjes genieten. Dankzij de speciale zijspannen van Moon Bikes & Coffee kunnen we deze mensen een geweldige dag bezorgen. Het animo voor deze heuglijke uitstapjes is bijzonder groot, net als het enthousiasme. Vaak wordt er al maanden van te voren uitgekeken naar een zijspanrit.